• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

БАРБЕКЮ ГРАДИНСКО - 2000

БАРБЕКЮ ГРАДИНСКО
740.00 лв.
Каталожен номер2000

Спецификации:

Тегло417 кг
Ширина60 см
Височина220 см
Дължина122 см