• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Барбекю - 2009

Барбекю
Барбекю
1 200.00 лв.
Каталожен номер2009

Спецификации:

Тегло896 кг
Ширина77 см
Височина208 см
Дължина162 см