• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

БАЛЮСТРАДА - 1006

БАЛЮСТРАДА
БАЛЮСТРАДА
БАЛЮСТРАДА
БАЛЮСТРАДА
БАЛЮСТРАДА
БАЛЮСТРАДА
462.00 лв.
Каталожен номер1006

Спецификации:

Тегло372 кг
Ширина37.5 см
Височина145 см
Дължина152 см