• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

БАЛЮСТРАДА - 1004

БАЛЮСТРАДА
БАЛЮСТРАДА
545.00 лв.
Каталожен номер1004

Спецификации:

Тегло427 кг
Ширина42 см
Височина159 см
Дължина162 см