• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

БАЛЮСТРАДА - 1003

БАЛЮСТРАДА
БАЛЮСТРАДА
526.00 лв.
Каталожен номер1003

Спецификации:

Тегло359 кг
Ширина37.5 см
Височина128 см
Дължина172 см