• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

БАЛЮСТРАДА - 1002

БАЛЮСТРАДА
БАЛЮСТРАДА
БАЛЮСТРАДА
БАЛЮСТРАДА
495.00 лв.
Каталожен номер1002

Спецификации:

Тегло352 кг
Ширина37.5 см
Височина131.5 см
Дължина172 см