• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Арка за врата или прозорец - 7000

Арка за врата или прозорец
240.00 лв.
Каталожен номер7000

Спецификации:

Тегло50 кг
Ширина20 см