• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Ангел + постамент - 1713

Ангел + постамент
270.00 лв.
Каталожен номер1713

Спецификации:

Тегло82 кг
Височина110 см
Дължина41 см