• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Ангел + постамент - 1320

Ангел + постамент
330.00 лв.
Каталожен номер1320

Спецификации:

Тегло86 кг
Ширина32 см
Височина135 см
Дължина32 см